Vuh !! Edellisestä päivityksestä on jo 5 päivää....DÄÄM, mihin nää päivät oikein niin vauhdilla menee ?!? Mitähän uusia kujeita tässä nyt sitten olisi tullut tehtyä ?? Hmmm...noh, ainakin eräänä päivänä yksin jäädessäni päätin askarrella talouspaperia a la Putsi...Hih, mukavasti sain niitä rei'itettyä !! Ja kivaa oli !! Toisilla yksinolohetkillä olen taas ollut ihan "ihmisiksi", eli ei vahinkoja minkäänlaisia ihmisten mittakaavasta (",) Toisinaan taas on pitänyt vähän fiksata esim. Vilin sotiksia tai muita juttuja, mutta sellaisia pieniä ja mitättömiä....Hih.

Eilen lauantaina oltiin sitten vähän reissussa. Pääsin autolla jo hiukka pidemmälle, ja sain oikein autoiluun sopivat turvavaljaatkin päälleni !! Mukavahan niissä oli makoilla takana , kun yksin vielä sain tilavasti matkustaa !! Päivä meni sitten Heinolan kk:llä eräällä mökillä rantavedessä ihmetellessä. haukoin vettä kuin paraskin planktoninsyöjä, ja teinpä vähän maansiirtohommiakin...Yritin siirtää rantavedestä löytämääni ei-luonnonkivilohkaretta pari metriä rannemmaksi kuivalle maalle, ja kylläpä siinä lopulta jopa onnistuinkin, mutta olin kyllä kainaloitani myöten märkä !! Ja vesikin mokoma oli vielä aika kylmää....hrrr. Mutta hyvin maistui uni sitten iltamyöhällä kotiin lähtiessä autossa äipän jaloissa. Tosin Kuortin jälkeen nousin sitten jo SYLIIN istumaan...Äipällä kai oli jo hiukka tukala olla tosin, eikä isukinkaan autoilu enää ihan vaivatta sujunut, sillä "persikkani" oli kuulemma HIUKAN vaihdekepin tiellä ?!? Kuinkahan sekin lie mahdollista ?! =)) Mutta kunnialla selvittiin kotiin, vaikka pari hirveäkin matkalla nähtiin tien yli toikkaroimassa....Onneksi havaittiin ne ajoissa, ja ehdittiin hiljennellä ja yrittää saada muutkin huomaamaan ne ajoissa hätävilkuin , valoja välkyttelemällä ja torvea soittelemalla. Sinne metsän uumeniin se parivaljakko sitten katosi, aika laiskoin askelin kyllä.

Omalla takapihalla en muuten enää ainakaan toistaiseksi saa olla irrallaan. Eipä tahdo tuo vajaan metrin korkuinen aita minua oikein pidätellä ja siellä aidan toisella puolellahan on tunnetusti kaikki vihreämpää, tai ainakin se ruoho !! Saatan kuulemma aiheuttaa pakoloikillani paniikin omaisia oireita tai jopa pahimmillaan laakin ohikulkijoille, kun rynnin luvatta tutustumaan muihin lajitovereihin,,,,Plääh, IHAN tylsää...Kairasivat nyt sitten mokomat minulle sellaisen maakoukun tuohon pihalle,, johon saa hihnani kiinni, nöyryyttäviä ulkoiluja varten. Njaah, roikkua nyt narun päässä kuin paraskin vahtikoira......

Tässäpä vielä illan ratoksi tuore kuva , vahtaan uusia perheenjäseniämme, kahta pikku hiirtä.....olkaa hyvät =)) ...hiirulaisista kuva tuonnempana luvassa !!

92024.jpg